SaHaBaT

5/26/2010

PaRaS GuLa DaLaM MaKaNaN
















Assalamualaikum, kali ni ana nak kongsi ttg kandungan paras gula dalam makanan yang setiap kita makan, gula yang digunakan adalah gula berbentuk kiub yang biasa digunakan. Let's check it up !






































































































































































IsLaM ThE WaY oF LiFe...

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam..
nk mntak anta send email ttg apa2 yg menarik kt email ana..

xdeckguardx@yahoo.com

Akhi Mohamad Aiyad berkata...

salam...Insyallah nnt ana akn sendkan yg mane mnarik n bleh dkongsi bsama...
wslm

stop wahan berkata...

salam,makanan yg nta post 2 kebanyakkannya di boikotkan..mam MC'D,starbuck...

Akhi Mohamad Aiyad berkata...

salam...
stop wahan : mmg la sje nk post mkanan yg patutnya dboikot, tpi ko kne tahu yg mknan mcm ni la byk org mkan, yg boikot skelompok jer...lgi 9 klompok still mkn ats plbgai sbb, so better msukkn mknan ni kan, bleh kurngkn mkn mknan mcm tuh, coz mmg x elok utk ksihtn, gula byk...
wslm...

GigiWangi berkata...

Blog kau memang banyak info² yang menarik. Thumbs up ! Btw, aku sudah link kau ! hehe :))

Ouh, memang ramai dah sedar ttg kandungan gula dalam makanan ni semua, betapa bahayanya...tp mereka still nak amik jugak, sbb mungkin tak ada rasa kesedaran lagi kott.