SaHaBaT

6/03/2010

CoKLaT MaCaM Na_ _ s




















Best tak design coklat ni?. Belum makan lagi comform dah muntah. Macam dah tak ada idea lain lagi ke nak buat bentuk makanan di dalam otak kepala mereka. Yang ni mesti kerja orang Jepun nih.


































Sungguh kreatif orang Jepun tapi kenapa najis pula nak di komersilkan. Betul la tak paham. Kalau di beri secara percuma coklat di kepada anda, sanggupkah anda memakannya? Mungkin anda mengubah bentuknya dahulu sebelum makan atau anda imagine yang anda ini bukan makan najis..

























IsLaM ThE WaY oF LiFe...

2 ulasan:

Syiqin berkata...

Astaghfirullah..Seriously I wont eat this..Bagi free pon tamaw~

illa razak berkata...

Geli nk makan. Amenda la dorang ni..Pikir la something yg elok ckit..Adoi