SaHaBaT

1/11/2010

'Peace' Propaganda Yahudi

1 2 3! Kebiasaanya kita selalu angkat tangan Peace semasa mengambil gambar. Tapi anda semua tahu tak rahsia di sebalik lambang Peace itu? Ok, di sini ana kongsi sikit tentang rahsia lambang Peace!

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ni telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon dan Winston Churchil.
Richard Nixon

Winston Churchil


Yaser Arafat

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati!! Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala.Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa tu adalah tanda kegemarannya.Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Simbol PEACE ni adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist) . Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah.Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)


IsLaM ThE WaY oF LiFe...

4 ulasan:

adoyai berkata...

em....dah tu...dah slalu je buat bl amik gmba yad...hehe

Akhi Mohamad Aiyad berkata...

xper...laen kali jgn wat lgi...he3...
wat la tanda thumbs up ker..

Tanpa Nama berkata...

angkat jari tlunjuk...
tanda TAUHID kpd ALLAH..
cuba tgk demo2 yg d palestin dan mesir...mreka berjalan smbil mngangkat jari tlunjuk..sambil menyebut LAILAHA ILLA ALLAH...

nurul berkata...

salam. boleh tak saya minta izin nak copy paste utk sebarkan kat kawan2? harap boleh ya. time kaseh :)